ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Σ.Μπαλάσκας για Θεσσαλονίκη: «Ο Νορβηγός έσφαξε τον αστυνομικό μέσα στο μπαρ – Περιμένουμε να ξεμεθύσει»

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε δίπλα στην Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης

Σ.Μπαλάσκας για Θεσσαλονίκη: «Ο Νορβηγός έσφαξε τον αστυνομικό μέσα στο μπαρ – Περιμένουμε να ξεμεθύσει»

Ο Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (28/12) για την άγρια δολοφονία του 32χρονου αστυνομικού από ένα Νορβηγό μέσα σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη, τόνισε πως οι αρχές περιμένουν ο 44χρονος «να ξεμεθύσει», ενώ έχει συλληφθεί και «έχει αρχίσει μία προανάκριση».

Αναφορικά με το τραγικό συμβάν ο κ. Μπαλάσκας ανέφερε πως ο 32χρονος αστυνομικός προσπάθησε να «κατασβέσει την κατάσταση» ανάμεσα στον 44χρονο Νορβηγό και τον 30χρονο κουμπάρο του αστυνομικού.

«Ο Νορβηγός ήταν πολύ εριστικός, προκαλούσε πολλά προβλήματα, έχυνε ποτά, φώναζε. Τσακώθηκε με συγγενή του θύματος και ο αστυνομικός πήγε να τους χωρίσει. Το αποτέλεσμα ήταν να βγάλει ο Νορβηγός ένα μαχαίρι και να σφάξει τον αστυνομικό μέσα στο μπαρ. Περιμένουμε να ξεμεθύσει και λίγο για να βγάλουμε μερικά πράγματα», τόνισε ο κ.Μπαλάσκας.

Από όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο 32χρονος αστυνομικός φαίνεται πως επιχείρησε να κάνει παρατήρηση στον 44χρονο Νορβηγό, o οποίος δημιουργούσε προβλήματα εντός της μπυραρίας που βρίσκονταν, επί της οδού Κατσιμίδη, στην περιοχή του Ευκλείδη.

Ο Νορβηγός διαπληκτίστηκε με τον 30χρονο κουμπάρο του αστυνομικού, τον οποίο τραυμάτισε με μαχαίρι στο πόδι. Τότε ήταν που επενέβη ο 32χρονος αστυνομικός, ο οποίος προσπάθησε να τους χωρίσει. Ο αστυνομικός δέχθηκε μαχαιριά στην κοιλιακή χώρα.

Άφησε την τελευταία του πνοή επί τόπου. Υπηρετούσε ως αξιωματικός στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία και λίγο αργότερα ο Νορβηγός συνελήφθη και ανακρίνεται. Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε δίπλα στην Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.