ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Σ.Παναγιωτόπουλος: Δεν έχει οριστεί ακόμα η δίκη – Τι συμβαίνει με την αγωγή των «Ράδιο Αρβύλα»

Άγνωστη μέχρι στιγμής η ημερομηνία

Σ.Παναγιωτόπουλος: Δεν έχει οριστεί ακόμα η δίκη – Τι συμβαίνει με την αγωγή των «Ράδιο Αρβύλα»

Το όνομα του Στάθη Παναγιωτόπουλου βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας λίγο καιρό πριν όταν και έγινε γνωστό πως ο ίδιος είχε δημοσιεύσει ροζ βίντεο σε site πορνογραφικού περιεχομένου εν αγνοία της συντρόφου του. Ο παρουσιαστής και ένα από τα μέλη των Ράδιο Αρβύλα επί σειρά ετών, αναμένει να οριστεί δικάσιμος για την υπόθεση του, κάτι το οποίο φαίνεται πως θα αργήσει αρκετά.

Σύμφωνα με τηλεοπτική εκπομπή (07/06) η δικάσιμος αναμένεται να οριστεί τέλος του χρόνου ή αρχές του επόμενου.

Ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου εξήγησε ότι δεν έχει οριστεί ακόμα η δικάσιμός του. Έτσι η ημερομηνία που θα δικαστεί είναι μέχρι στιγμής άγνωστη.

Τι συμβαίνει με την αγωγή των Ράδιο Αρβύλα

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2021, όταν και η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου ήρθε στο προσκήνιο, έγινε γνωστό πως οι συντελεστές του Ράδιο Αρβύλα θα κινηθούν νομικά κατά του πρώην -πλέον- συνεργάτη τους.

Τι συμβαίνει όμως με την αγωγή αυτή των Ράδιο Αρβύλα κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου και σε τι φάση βρίσκεται;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο νομικός εκπρόσωπος του Στάθη Παναγιωτόπουλου δήλωσε ότι δεν έχει λάβει κάτι από τους Ράδιο Αρβύλα μέχρι τώρα. «Μου είπε ότι στα χέρια του δεν έχει απολύτως κανένα νομικό έγγραφο» είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος ενώ πρόσθεσε: «Υπάρχει μια πιθανότητα να μην έχει λάβει το συγκεκριμένο έγγραφο ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου και να έχει πάει η αγωγή στα χέρια του ίδιου του Στάθη Παναγιωτόπουλου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.