Τελικά η κακοκαιρία ήρθε αλλά με... 24 ώρες καθυστέρηση!

Σ.Παπαδόπουλος για Γ.Μαζωνάκη: «Μου πέρασε από το μυαλό να αποσύρω τη μήνυση που υπέβαλα εις βάρος του»

«Ο κόσμος κρίνει πολύ εύκολα και πολύ αυστηρά χωρίς να γνωρίζει το υπόβαθρο»

Σ.Παπαδόπουλος για Γ.Μαζωνάκη: «Μου πέρασε από το μυαλό να αποσύρω τη μήνυση που υπέβαλα εις βάρος του»

Ο Στέφανος Παπαδόπουλος κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών του δηλώσεων που προβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης (22/1) αποκάλυψε ότι λόγω των αντιδράσεων που δέχτηκε από τον κόσμο, σκέφτηκε σε κάποια φάση να αποσύρει τη μήνυση που υπέβαλε εις βάρος του Γιώργου Μαζωνάκη για ασελγείς προτάσεις.

Πιο αναλυτικά, δήλωσε: «Είμαι σε μια φάση που προσπαθώ να ορθοποδήσω. Δεν θα πω πως είμαι κάθε μέρα καλά. Υπάρχουν και δύσκολες στιγμές αλλά νιώθω ότι έκανα το σωστό για να μπορώ να κοιτάω κάθε μέρα τον εαυτό μου στον καθρέπτη και να λέω, “κοιμήσου ήσυχος”. Η αλήθεια είναι πως μου πέρασε από το μυαλό να αποσύρω τη μήνυση».

Στη συνέχεια, εξήγησε ότι αντιλαμβάνεται τη δυσπιστία του κόσμου αναφορικά με το περιεχόμενο της μήνυσής του:

«Όταν μιλάς για ένα σου βίωμα και δέχεσαι τόσο πολύ πόλεμο, καλώς ή κακώς σε λυγίζει αυτό. Ο κόσμος κρίνει πολύ εύκολα και πολύ αυστηρά χωρίς να γνωρίζει το υπόβαθρο.

Επειδή δεν έχω το ίδιο κύρος, επειδή δεν έχω την ίδια δισκογραφία και δεν είμαι στα σπίτια του κόσμου, είναι λογικό να με κρίνουν πιο αυστηρά και δύσπιστα».

Ο Στέφανος Παπαδόπουλος πρόσθεσε, ότι από την ημέρα της καταγγελίας έχει δεχτεί πληθώρα μηνυμάτων στα social media, με πρόσωπα να μοιράζονται μαζί του αντίστοιχες ιστορίες με αυτή, που υποστηρίζει ότι βίωσε εκείνος:

«Από τη μέρα που έκανα τη μήνυση με πλησίασε πολύς κόσμος μέσω των social για να μου πει τη δική του ιστορία, που είχαν να κάνουν με μαέστρους, μάνατζερ, μαγαζάτορες, και άλλους συναδέλφους.

Αυτό όμως που με πληγώνει είναι ότι δε μιλάνε, και δε μιλάνε όχι γιατί δεν έχουν κάτι να πουν, αλλά γιατί είδαν την αντιμετώπιση που είχα εγώ. Όταν και αν μου κάνει μήνυση ο Γιώργος Μαζωνάκης μπορούμε να το ξανασυζητήσουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.