ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Σαλαμίνα: Η ΕΛ.ΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη του συντρόφου της 43χρονης που δολοφονήθηκε

Η 43χρονη μητέρα ενός 15χρονου παιδιού, χτυπήθηκε σε κοιλιά και θώρακα και έπεσε αιμόφυρτη στην αυλή του σπιτιού

Σαλαμίνα: Η ΕΛ.ΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη του συντρόφου της 43χρονης που δολοφονήθηκε

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ είναι σε εξέλιξη προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο 71χρονος που σήμερα το πρωί φέρεται να σκότωσε την 43χρονη σύντροφό του στη Σαλαμίνα.

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 6.30 το πρωί όταν η άτυχη γυναίκα έπεφτε νεκρή από δύο πυροβολισμούς που δέχτηκε, όταν ο δράστης έσπασε το τζάμι έσπασε το τζάμι της εξώπορτας του πατρικού της σπιτιού στη Σαλαμίνα και έστρεψε την κάννη εναντίον της.

Η μητέρα ενός 15χρονου παιδιού χτυπήθηκε σε κοιλιά και θώρακα και έπεσε αιμόφυρτη στην αυλή του σπιτιού.

Αμέσως ο δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο προσπαθούν από την πρώτη στιγμή να κολλήσουν όλα τα κομμάτια του παζλ και να φτάσουν στον άνθρωπο που στέρησε τόσο πρόωρα τη ζωή από την 43χρονη γυναίκα.

Βασικός ύποπτος ο 71χρονος σύντροφός της ο οποίος έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει να εξιχνιάσουν την υπόθεση «χτενίζουν» όλο το νησί ενώ το επικρατέστερο σενάριο θέλει τον ύποπτο ως δράστη της δολοφονίας να έχει φύγει από την Σαλαμίνα.

Η αντίστροφη μέτρηση για το έγκλημα που έχει συγκλονίσει την Σαλαμίνα φαίνεται να ξεκίνησε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (01/12) όταν η 43χρονη γυναίκα έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον 71χρονο σύντροφό της, ο οποίος μάλιστα της έσπασε και το ένα πόδι.

Η γυναίκα είχε μεταβεί στο κέντρο υγείας του νησιού όπου της τοποθετήθηκε γύψος και περπατούσε με την βοήθεια του πι.

Την επόμενη μέρα η 43χρονη συνοδευόμενη από την μητέρα της πήγε στο αστυνομικό τμήμα της Σαλαμίνας και κατέθεσε μήνυση για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και υπεξαίρεση, εις βάρος του 71χρονου.

Οι αστυνομικοί αμέσως έδωσαν παραγγελία να εξεταστεί από ιατροδικαστή κι άρχισαν να ψάχνουν να βρουν τον 71χρονο στο πλαίσιο του αυτοφώρου που έληγε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (02/12).

Μάλιστα, της εγκατέστησαν στο κινητό της τηλέφωνο το Panic Button και της είπαν να το ενεργοποιήσει σε περίπτωση που κινδυνεύσει. Απ’ ό,τι φαίνεται όμως, η 43χρονη δεν πρόλαβε να το χρησιμοποιήσει.

Η γυναίκα μετά την παρότρυνση των αστυνομικών πήρε το παιδί της και έφυγε από το σπίτι που διέμεναν με τον 71χρονο σύντροφό της.

Ο δράστης όμως της στυγερής δολοφονίας που φέρεται με τα έως τώρα δεδομένα να είναι ο άνθρωπος με τον οποίο συζούσε επτά χρόνια, έσπασε το τζάμι της εξώπορτας και την σκότωσε με καραμπίνα.

«Ακούσαμε τους πυροβολισμούς γύρω στις 6.30. Κάποιες φωνές άκουσα, όμως δεν μπορούσα να καταλάβω. Γυναικεία κραυγή.

Βγήκα έξω, ακολούθησε ησυχία. Μετά ξημέρωσε και περπατώντας είδα τα φυσίγγια και ένα σπασμένο τζάμι αλλά η πόρτα ήταν κλειδωμένη.

Ερχόμενη η μητέρα του θύματος, άνοιξε την πόρτα, άκουσα κραυγές “το παιδί μου, το παιδί μου”.

Έτρεξα να την βοηθήσω την γυναίκα, την έπιασα στον αέρα γιατί λιποθυμούσε και είδα το πτώμα. Ειδοποίησα την αστυνομία κατά τις 8.15. Δεν ζούσε εδώ η κοπέλα», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Η 43χρονη γυναίκα φαίνεται ότι βίωνε μια εφιαλτική ζωή καθώς πολλές φορές στο παρελθόν φαίνεται να είχε «μαρτυρήσει» στα χέρια του συντρόφου της. Όπως αναφέρουν γείτονες του ζευγαριού το περιστατικό της Παρασκευής δεν ήταν το μοναδικό.

«Φώναζε η κοπέλα, της πήρε το κινητό, της πήρε και το αμάξι και έφυγε. Μετά από λίγο ξαναγύρισε εκεί, έπεσε κι άλλο ξύλο.

Άκουσα την κοπέλα να φωνάζει ‘’βοήθεια ρε παιδιά, βοηθήστε με’’. Δεν βγήκε κανείς έξω να βοηθήσει την κοπέλα. Αυτό γινόταν για πολλά χρόνια» ανέφερε ένας γείτονας της αδικοχαμένης γυναίκας.

Συμπλήρωσε: «Από το Σάββατο, η κοπέλα κυκλοφορούσε με ένα πι. Είχε φάει κλωτσιά και της είχε σπάσει το πόδι απ’ ό,τι άκουσα.

Την είδα έξω και κυνηγούσε αυτόν να της δώσει το κινητό της.

Ίσως ήθελε να ειδοποιήσει τους δικούς της για να την γλιτώσουν. Αυτός δεν της το έδωσε, πήρε το αμάξι και έφυγε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακουγόντουσαν φασαρίες. Πρέπει να την ζήλευε γιατί είχαν μεγάλη διαφορά ηλικίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.