ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Σαλαμίνα: Σύλληψη 68χρονου παλαιοημερολογίτη ιερέα για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου

Ο ιερέας κατηγορείται ότι εκμεταλλεύτηκε τη γνωριμία με τον πατέρα του παιδιού

Σαλαμίνα: Σύλληψη 68χρονου παλαιοημερολογίτη ιερέα για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου

Ένας 68χρονος ιερέας στη Σαλαμίνα, παλαιοημερολογίτης, συνελήφθη την Κυριακή 26/11 διωκόμενος με ένταλμα για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Γείτονες του 68χρονου κατηγορούμενου μιλώντας στην τηλεόραση του Mega, έκαναν λόγο για έναν άνθρωπο που ποτέ δεν είχε δώσει δικαιώματα μέσα και έξω από το μοναστήρι που λειτουργούσε. Πάντα όπως λένε χαμηλών τόνων. Παντρεμένος, πατέρας και ο ίδιος δύο παιδιών.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε, ο παλαιοημερολογίτης ιερέας ασελγούσε σε βάρος ενός 12χρονου παιδιού το τελευταίο εξάμηνο.

Μάλιστα ο ιερέας κατηγορείται ότι εκμεταλλεύτηκε τη γνωριμία με τον πατέρα του παιδιού και άρχισε να ικανοποιεί μια σειρά από αρρωστημένες του φαντασιώσεις.

Οι Αρχές έχουν κατασχέσει σκληρούς δίσκους υπολογιστών που βρέθηκαν στο σπίτι του 68χρονου και το επόμενο διάστημα αναμένεται να αναλύσουν.

Το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του εκδόθηκε από την εισαγγελία Πειραιά, μετά τον σχηματισμό της σχετικής δικογραφίας την περασμένη Τετάρτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εντός των μηνών Ιουνίου και Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, ο κατηγορούμενος, ο οποίος τυγχάνει φίλος του πατέρα του ανήλικου, κατά την διάρκεια επισκέψεων στην οικία του προαναφερόμενου ανηλίκου και εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονέων αυτού, ενεργούσε κατ’ επανάληψη γενετήσιες πράξεις σε βάρος του», σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.