ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σαντορίνη: Σοκάρει ηχητικό ντοκουμέντο από κακοποίηση 29χρονης – Την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει

Συνεχίζονται τα περιστατικά κακοποίησης γυναικών στην Ελλάδα

Σαντορίνη: Σοκάρει ηχητικό ντοκουμέντο από κακοποίηση 29χρονης – Την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει

Μία νέα σοκαριστική υπόθεση κακοποίησης και εκφοβισμού ήρθε στο «φως» της δημοσιότητας που αφορά τις εφιαλτικές ώρες που βιώνει μια 29χρονη κοπέλα στη Σαντορίνη από τον πρώην σύντροφό της, από τότε που του ζήτησε να χωρίσουν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Οι Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ, ο 31χρονος είχε κακοποιήσει την κοπέλα τον περασμένο Δεκέμβριο στη Νέα Σμύρνη.

Την ακολούθησε στη Σαντορίνη όπου πήγε να δουλέψει σεζόν σε ξενοδοχείο, επέμενε να τα ξαναβρούν, αλλά η κοπέλα αρνήθηκε. Ο 31χρονος της διέλυσε το αυτοκίνητό της και τη χτύπησε, ρίχνοντάς τη κάτω με αποτέλεσμα να υποστεί κάκωση στο δάχτυλό της. Εκείνη, όμως, κατέγραψε την κακοποίησή της και παρέδωσε το βίντεο στην Ασφάλεια Θήρας.

«Γι’ αυτό περίμενες να σχολάσεις, το μ@#@$ι της μάνας σου, για να μου βγάλεις το λάδι; Παλιοπ@@@@@α, για να μου λες όχι; Τη μάνα σου γ@@@… Θα σε σκοτώσω σήμερα, θα σε σφάξω στο γόνατο, θα σου κόψω το λαρύγγι. Θα έρθω και θα σε σκοτώσω, θα έρθω και θα πεθάνεις, σήμερα θα σε σφάξω. Θα σε σφάξω, έχεις πεθάνει», ακούγεται να λέει ο 31χρονος στο βίντεο που που προβλήθηκε σε ρεπορτάζ της εκπομπής «Οι Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν μετά από μεγάλη κινητοποίηση, ωστόσο και ο ίδιος ο 31χρονος έκανε κι εκείνος μήνυση στην κοπέλα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και αυτή και οδηγήθηκαν μαζί στο Πρωτοδικείο Νάξου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.