ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Σαρώνει η ανομία και οι ξυλοδαρμοί στην Ελλάδα! Ανατριχιαστικό βίντεο ντοκουμέντο με απίστευτο ξύλο μεταξύ ανηλίκων στον Άγιο Δημήτριο

Είχε δοθεί ραντεβού μέσω των κοινωνικών δικτύων

Σαρώνει η ανομία και οι ξυλοδαρμοί στην Ελλάδα! Ανατριχιαστικό βίντεο ντοκουμέντο με απίστευτο ξύλο μεταξύ ανηλίκων στον Άγιο Δημήτριο

Συνεχή και επαναλαμβανόμενα είναι πλέον τα περιστατικά στα οποία καταγράφεται άγρια βία ανηλίκων, με το φαινόμενο να προβληματίζει τις αρχές καθώς εξελίσσεται σε “βόμβα”.

Βία ανηλίκων: Ραντεβού για ξύλο έξω από σχολείο στον Άγιο Δημήτριο

Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό νεαρών από μέλη συμμορίας στη Λ. Βουλιαγμένης το βράδυ της περασμένης Κυριακής που είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμό δύο παιδιών, βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει την συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων έξω από σχολείο στον Άγιο Δημήτριο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο της συμπλοκής που συνέβη πριν από δέκα με δώδεκα ημέρες, οι νεαροί κατέγραψαν τα βίαια επεισόδια και ανέβασαν σχετικό υλικό από την συμπλοκή στο διαδίκτυο.
Οι νεαροί, όπως έγινε γνωστό, έκλεισαν ραντεβού έξω από σχολικό συγκρότημα στον Άγιο Δημήτριο.

Οι γείτονες που άκουσαν τη φασαρία κάλεσαν την αστυνομία. Ο καυγάς προσωρινά σταμάτησε, αλλά όπως ενημέρωσαν οι νεαροί μέσα από τα social media έδωσαν ραντεβού για ξύλο σε άλλο σημείο κάποια άλλη ημέρα.

Βία ανηλίκων: 5 συλλήψεις για την αιματηρή συμπλοκή στον Άγιο Δημήτριο

Υπενθυμίζεται ότι στο νοσοκομείο κατέληξαν δύο άτομα μετά την αιματηρή συμπλοκή που πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Δημήτριο στην Αττική. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, οι ομάδες που συμμετείχαν στη συμπλοκή ανηλίκων, και ήθελαν να λύσουν τις διαφορές τους μπορεί να ήταν τρεις.

Στο επεισόδιο ενεπλάκησαν περίπου 20 άτομα από τον Άγιο Δημήτριο, την Ηλιούπολη και την Αργυρούπολη, ενώ κατά τη διάρκεια της συμπλοκής βγήκαν μέχρι και μαχαίρια.

Οι αρχές αναζητούν τα αίτια της συμπλοκής

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν δύο ανήλικοι, ηλικίας 14 και 15 ετών. Ο ένας έφερε τραύματα από μαχαίρι στα πλευρά και τον αγκώνα και ο άλλος τραυματίστηκε στο κεφάλι από γκλομπ.

Για το περιστατικό έχουν συλληφθεί πέντε άτομα, καθώς οι κάτοικοι ειδοποίησαν αμέσως την Άμεση Δράση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τώρα, οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν ποια ήταν τα αίτια της συμπλοκής, υπάρχουν πληροφορίες που κάνουν λόγο για μια κοπέλα και άλλες -οι οποίες συγκεντρώνουν και τις περισσότερες πιθανότητες- που αφορούν «ραντεβού μεταξύ ανηλίκων ανάμεσα σε δύο διαφορετικούς δήμους που ήθελαν να λύσουν τις διαφορές τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.