ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σε δύσκολη οκονομική κατάσταση ο Πέτρος Φιλιππίδης – Χάνει τα πάντα

Κατασχέθηκε και η συλλογή σπορ αυτοκινήτων που είχε, μάρκας Porsche! 

Σε δύσκολη οκονομική κατάσταση ο Πέτρος Φιλιππίδης – Χάνει τα πάντα

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για μία υπόθεση βιασμού το 2008 και δύο απόπειρες βιασμού, συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και καθημερινά οι αποκαλύψεις για την υπόθεση είναι συγκλονιστικές.

Η Ελπίδα Νίνου βρίσκεται από την αρχή στο πλευρό του γνωστού ηθοποιού και τον στήριξε τόσο με την κατάθεσή της όσο και με τις κινήσεις της τους τελευταίους μήνες.

Ωστόσο, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ περιοδικού, ο γνωστός ηθοποιός περνάει δύσκολες ώρες αφού βρίσκονται σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση.

Μάλιστα, τα οικονομικά προβλήματα δεν σταματούν, καθώς σύμφωνα με το περιοδικό CIAO, πλέον κατασχέθηκε και η συλλογή σπορ αυτοκινήτων που είχε, μάρκας Porsche!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.