ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σε εξέλιξη η συγκέντρωση καλλιτεχνών στο Σύνταγμα – Κλειστή η Αμαλίας

Αναμένονται καθυστερήσεις για τους οδηγούς

Σε εξέλιξη η συγκέντρωση καλλιτεχνών στο Σύνταγμα – Κλειστή η Αμαλίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των καλλιτεχνών μπροστά από την Βουλή, στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας της ΠΟΘΑ για το θέμα του προσοντολογίου όπως καθορίζεται στο ΠΔ 85/2022.

Κλειστή για τους οδηγούς η λεωφόρος Βασιλίσσης Αμαλίας από το ύψος της οδού Όθωνος.

Κλιμακώνονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις των καλλιτεχνών.

Αυτή την ώρα χιλιάδες καλλιτέχνες έχουν κατέβει στο Σύνταγμα με πανό στα χέρια, με κύριο αίτημα την απόσυρση του Προεδρικού Διατάγματος 85/2022 και την υπαγωγή όλων των καλλιτεχνών στη μισθολογική βαθμίδα ΤΕ.

Η ΠΟΘΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος) είχε ανακοινώσει διήμερη απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας για σήμερα Πέμπτη (02/02) στο Σύνταγμα.

Στην πανελλήνια διαμαρτυρία τους, οι καλλιτέχνες, μεταξύ άλλων, ζητούν κάλυψη του συνόλου των εκπαιδευτικών κενών με μόνιμους διορισμούς καθηγητών ειδικοτήτων (χορού και κινηματογράφου) και έγκαιρη τοποθέτηση τους στις σχολικές μονάδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, ζητούν κατάλληλες κτιριακές υποδομές για την διεξαγωγή καλλιτεχνικών μαθημάτων και πιστοποίηση του επιπέδου σπουδών στα καλλιτεχνικά μαθήματα και υποχρεωτική αναγνώριση της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.