ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σε κάτ’ οίκον περιορισμό ο τράπερ που κατηγορείται για τον ομαδικό βιασμό 19χρονης στο Ρέθυμνο

Ελεύθερος υπό όρους ο 23χρονος συγκατηγορούμενός τους

Σε κάτ’ οίκον περιορισμό ο τράπερ που κατηγορείται για τον ομαδικό βιασμό 19χρονης στο Ρέθυμνο

Σε κατ’ οίκον περιορισμό θα βρίσκεται ο 24χρονος τράπερ και ο ένας εκ των δύο συνεργατών του που κατηγορούνται για τον βιασμό της 19χρονης φοιτήτριας μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια Ρεθύμνου.

Για τον 24χρονο τράπερ και τον 30χρονο ο οποίος συνελήφθη στο λιμάνι του Ηρακλείου, υπήρξε διαφωνία ανάμεσα σε ανακρίτρια και εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο εισαγγελέας είχε τη γνώμη ότι αμφότεροι πρέπει να κρατηθούν προσωρινά, ενώ η ανακρίτρια ότι πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Όπως προβλέπει ο νόμος σε τέτοιες περιπτώσεις, η απόφαση θα ληφθεί από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο το οποίο θα κληθεί να αποφασίσει σχετικά μέσα στις ερχόμενες ημέρες.

Μέχρι τότε, οι εν λόγω κατηγορούμενοι τίθενται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Αναφορικά με τον 23χρονο συγκατηγορούμενό τους (πρόκειται για το άτομο με το οποίο φέρεται να μετέβη η κοπέλα στο επίμαχο ξενοδοχείο), αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Συγκεκριμένα, του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, θα πρέπει να δίνει το παρών μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, αλλά και να καταβάλλει χρηματική εγγύηση ύψους 3000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.