Αχ, βρε Κίμπερλι, τη ζωή σου να΄χα! Λούσα, βόλτες, μπουζούκια και μερικά εκατομμύρια ιθαγενείς στα πόδια σου...

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 2χρονης Αλεξάνδρας στο Αγρίνιο που έχασε τη ζωή της άδικα (φωτο)

Συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι λένε το τελευταίο «αντίο» στο αγγελούδι

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 2χρονης Αλεξάνδρας στο Αγρίνιο που έχασε τη ζωή της άδικα (φωτο)

Σε κατάσταση σιγής και απέραντης οδύνης βρίσκονται οι άνθρωποι που έδωσαν το παρών στην κηδεία της 2χρονης Αλεξάνδρας, η οποία κηδεύεται στον Ιερό Ναό «Άξιον Εστί» της Λεύκης στο Αγρίνιο.

Συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι λένε το τελευταίο «αντίο» στο αγγελούδι.

Τραγική φιγούρα ο 29χρονος πατέρας που άθελά του αφαίρεσε τη ζωή του κοριτσιού του και η σύζυγος του που είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Ήταν οι δυο τους που μετέφεραν χθες (11/07) στο νοσοκομείο την μικρή Αλεξάνδρα μετά το δυστύχημα, ωστόσο, ήταν ήδη αργά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.