ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 50χρονος που δέχτηκε πυροβολισμούς σε καφενείο στο Μυλοπόταμο

Ο δράστης της επίθεσης φέρεται τα τελευταία 2 χρόνια να είχε προστριβές με τον 50χρονο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 50χρονος που δέχτηκε πυροβολισμούς σε καφενείο στο Μυλοπόταμο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 50χρονος που δέχτηκε πυροβολισμούς τα ξημερώματα της Δευτέρας σε καφενείο στο Μυλοπόταμο της Κρήτης.

Ειδικότερα, σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται ο 50χρονος ιδιοκτήτης καφενείου που στη 1 τα ξημερώματα της Δευτέρας δέχτηκε πυροβολισμούς από έναν συγχωριανό του. Ο τραυματίας, όπως είπε στο cretalive ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, κ. Γιώργος Χαλκιαδάκης, χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται στην Εντατική, ενώ φέρεται να έχει δεχτεί δύο σφαίρες στην περιοχή του θώρακα.

Το χρονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού μέσου το επεισόδιο σημειώθηκε την ώρα που το καφενείο έκλεινε. Ο δράστης – που φέρεται τα τελευταία 2 χρόνια να είχε προστριβές με τον 50χρονο ιδιοκτήτη του καφενείου, με τον οποίο κατάγονται από το ίδιο χωριό – κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί πυροβόλησε εναντίον του 50χρονου, ενώ από τις σφαίρες τραυματίστηκε επίσης ένας 57χρονος εργαζόμενος στο καφενείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο τελευταίος, που εκτιμάται ότι βλήθηκε κατά λάθος, μεταφέρθηκε επίσης στο νοσοκομείο, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.