Σε λίγο στον Εισαγγελέα ο Θέμης Αδαμαντίδης – Πέρασε όλη τη νύχτα στο κρατητήριο

Τον μήνυσε η σύντροφός του για ξυλοδαρμό

Σε λίγο στον Εισαγγελέα ο Θέμης Αδαμαντίδης – Πέρασε όλη τη νύχτα στο κρατητήριο

Για ακόμα μία φορά ο δημοφιλής τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης, βρέθηκε στα κρατητήρια αστυνομικού τμήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα με την οποία έχουν μια θυελλώδη σχέση τον τελευταίο χρόνο, η Βαρβάρα Κίρκη, τον κατήγγειλε στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας, του Τμήματος Αλίμου. Όπως υποστηρίζει η ίδια, την έβρισε με χυδαίο τρόπο και της τράβηξε τα μαλλιά. Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα και ο καβγάς ξεκίνησε για το γεγονός ότι είχε πάει 1.30 η ώρα και αυτός έπαιζε «φρουτάκια» σε κατάστημα τυχερών παιγνίων. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει τη χαστούκισε και την έπιασε από τα μαλλιά, την έβαλε και στο αυτοκίνητο για να φύγουν.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη στους Αμπελοκήπους, το μεσημέρι, έξω από χαρτοπαικτική λέσχη και κρατείται στο Τμήμα Αργυρουπόλεως και αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στις 10 περίπου το πρωί, στον εισαγγελέα.

Αρνείται τις κατηγορίες ο Αδαμαντίδης -Κούγιας: Του έκανε μήνυση για να τον εκβιάσει

Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, δικηγόρο του δημοφιλούς τραγουδιστή: «Μια πρώην σχέση του με σκοπό να τον εκβιάσει και να του πάρει χρήματα, γνωρίζοντας ότι έχει συναυλία σήμερα το βράδυ, του έκανε μήνυση για σωματική βλάβη και επειδή ισχυρίστηκε ότι είναι σύντροφος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία. Ο κ. Αδαμαντίδης αρνήθηκε την πράξη και έκανε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αυτοδικία γιατί του πήρε τα κλειδιά του σπιτιού του, μπήκε μέσα στο σπίτι και του έκλεψε 7.000 ευρώ. Ο κ. Αδαμαντίδης κρατείται στο Τ.Τ. Αργυρούπολης και αυτή καταζητείται για το Αυτόφωρο».

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια:

“Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπεί τον κο Θέμη Αδαμαντίδη σε όλες τις νομικές του υποθέσεις.

Σήμερα το απόγευμα μια πρώην σύντροφός του, με την οποία έχει διακόψει τη σχέση του τις προηγούμενες μέρες, γνωρίζοντας ότι σήμερα το βράδυ έχει συναυλία, με σκοπό να τον εκβιάσει, του έκανε μια ανυπόστατη μήνυση, με αποτέλεσμα ο κ. Αδαμαντίδης να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Εις βάρος της συγκεκριμένης κυρίας ο κ. Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία, αφού αυτή δεν του έδινε τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι’ αυτό το λόγο της υπεβλήθη μήνυση και για κλοπή.

Η συγκεκριμένη κυρία καταζητείται στα όρια του αυτοφώρου για τα ποινικά αδικήματα, τα οποία διέπραξε εις βάρος του κου Θέμη Αδαμαντίδη.

Λόγω της απουσίας του κου Κούγια, στο πλευρό του κου Αδαμαντίδη βρίσκονται δύο συνεργάτες του γραφείου μας και προσπαθούμε, ώστε με τη συνδρομή του κου Εισαγγελέα υπηρεσίας να αφεθεί ελεύθερος, για να συμμετάσχει στη συγκεκριμένη συναυλία, τα εισιτήρια της οποίας έχουν εξαντληθεί».

Η θυελλώδης σχέση Αδαμαντίδη-Κίρκη

Σύμφωνα με πληροφορίες η σχέση τους είναι εκρηκτική με συχνές εντάσεις και περιστατικά έντονων διαπληκτισμών. Μάλιστα και στο παρελθόν έχουν σημειωθεί περιστατικά έντονης λεκτικής και όχι μόνο αντιπαράθεσης τα οποία όμως το ζευγάρι έλυσε μόνο του.

Ωστόσο, τον Μάιο, ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε μιλήσει για την- τότε- σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη, με την οποία ήταν ζευγάρι εδώ και περίπου ένα χρόνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτή η δουλειά που κάνω είναι σίγουρα πολύ δύσκολη για τον οποιονδήποτε σύντροφο είναι δίπλα μου. Έχει δυνατά νεύρα, έχει υπομονή, λείπει κάτι από τον άνθρωπο που είναι μόνος. Η συντροφικότητα, η παρέα, ο έρωτας, η αγάπη είναι κάτι που το χρειαζόμαστε όλοι», είχε δηλώσει αρχικά ο Θέμης Αδαμαντίδης στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ενώ στην ερώτηση αν σκέφτονται να ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας, ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε απαντήσει: «Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου. Ποτέ δεν λέμε ποτέ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.