ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σε ψυχιατρική κλινική ο 16χρονος που επιτέθηκε στη μητέρα και την αδερφή του στην Κρήτη

Η μητέρα του ανέφερε στους αστυνομικούς πως το παιδί είχε προβλήματα ψυχικής φύσεως

Σε ψυχιατρική κλινική ο 16χρονος που επιτέθηκε στη μητέρα και την αδερφή του στην Κρήτη

Στην Εισαγγελία Ηρακλείου οδηγήθηκε χθες Τετάρτη 3 Ιανουαρίου του 2024 ο 16χρονος που την Πρωτοχρονιά χτύπησε την 34χρονη μητέρα του και στη συνέχεια έπιασε από τον λαιμό τη μικρότερη ετεροθαλή αδερφή του και επιχείρησε να την πνίξει.

Η εισαγγελέας υπηρεσίας ζήτησε να μεταφερθεί σε ψυχιατρική κλινική, προκειμένου να εξεταστεί από ψυχιάτρους και να προστεθεί στη δικογραφία γνωμάτευση αναφορικά με την ψυχική υγεία του 16χρονου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η μητέρα του, που έφτασε στο σημείο να τον καταγγείλει στην αστυνομία, ανέφερε στους αστυνομικούς πως το παιδί είχε προβλήματα ψυχικής φύσεως, χωρίς όμως να υπάρχει ιατρική διάγνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 30χρονη μητέρα την ημέρα της Πρωτοχρονιάς κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση με χτυπήματα από τον γιο της, ο οποίος στη συνέχεια επιτέθηκε στη 14χρονη αδελφή του, πιάνοντάς την από τον λαιμό. Ο ανήλικος συνελήφθη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.