ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σεξουαλική εκμετάλλευση 15χρονης στο Ρέθυμνο: Στη φυλακή οδηγείται ο 48χρονος Ρουμάνος

Η 15χρονη γέννησε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και επειδή είναι ανήλικη, οι γιατροί ενημέρωσαν τις Αρχές

Σεξουαλική εκμετάλλευση 15χρονης στο Ρέθυμνο: Στη φυλακή οδηγείται ο 48χρονος Ρουμάνος

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 48χρονος Ρουμάνος α ο οποίος μαζί με δύο άλλους ομοεθνείς του 44 και 56 ετών, είχαν συλληφθεί την προηγούμενη εβδομάδα, για ασέλγεια και γενετήσιες πράξεις σε 15χρονη  από τη Βουλγαρία που διαμένει στο Ρέθυμνο.

Η κοπέλα γέννησε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και επειδή είναι ανήλικη, οι γιατροί ενημέρωσαν τις Αρχές. Με τη βοήθεια ψυχολόγου από το «Χαμόγελο του Παιδιού», η 15χρονη υπέδειξε τους τρεις Ρουμάνους ως τα πρόσωπα με τα οποία είχαν συνευρεθεί μαζί της.

Ο άνδρας που φέρεται, από την προανακριτική διαδικασία να είναι ο πατέρας του βρέφους, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή και παραδέχτηκε ότι είχε επαφές με την ανήλικη, δήλωσε ωστόσο ότι το νεογέννητο δεν είναι δικό του, ενώ δεν αρνήθηκε να υποβληθεί σε εξέταση DNA για να αποδειχθεί ο ισχυρισμός του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δύο άλλοι κατηγορούμενοι, οι οποίοι κατά τα έτη 2022 και 2023 είχαν σεξουαλικές επαφές με την ανήλικη, θα απολογηθούν αύριο, ενώ όλοι τους ισχυρίζονται πως η 15χρονη λειτούργησε με τη θέλησή της και ότι η μητέρα της γνώριζε για τις επαφές της κόρης της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.