ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Σεπόλια: Ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή – Άρπαξαν τέσσερις κασετίνες με μετρητά και έγιναν «καπνός»

Ψάχνουν το υλικό από τις κάμερες για τον εντοπισμό των δραστών

Σεπόλια: Ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή – Άρπαξαν τέσσερις κασετίνες με μετρητά και έγιναν «καπνός»

Στο «μάτι» έβαλαν ένοπλοι ληστές , χρηματαποστολή στα Σεπόλια, το πρωί της Τετάρτης .

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στις 11.10 ένας άντρας και μία γυναίκα εμφανίστηκαν στην οδό Αθανάτων, την ώρα του ανεφοδιασμού ΑΤΜ που βρίσκεται στην πρόσοψη σούπερ μάρκετ της περιοχής. Το ζευγάρι ληστών αφού ακινητοποίησε με την απειλή πιστολιού τον υπάλληλο της ιδιωτικής εταιρίας σεκιούριτι, άρπαξε τέσσερις κασετίνες με μετρητά.

Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και τράπηκαν σε φυγή.

Ψάχνουν το υλικό από τις κάμερες για τον εντοπισμό των δραστών

Την έρευνα ανέλαβε η κεντρική υπηρεσία της Ασφάλειας στη ΓΑΔΑ που ασχολείται με συμμορίες ληστών και διαρρηκτών. Οι αστυνομικοί εξετάζουν υλικό από κάμερες ασφαλείας για την ταυτοποίηση των δραστών, οι οποίοι θεωρείται δεδομένο ότι είχαν προετοιμάσει πολύ καλά την επίθεσή τους.

Γι’ αυτό το λόγο αυτό εκτιμάται ότι είχαν κάνει αρκετό καιρό πριν κατόπτευση του σημείου όπου έκαναν τη ληστεία. Μάλιστα, αίσθηση προκαλεί ότι ο άντρας και η γυναίκα που αναζητούνται έδρασαν σε μία ώρα που στο συγκεκριμένο δρόμο υπάρχει μεγάλη κίνηση τόσο πεζών όσο και διερχόμενων οχημάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.