Σεπόλια: «Μου αρέσουν οι άνω των 50 και παίρνω και τα δωράκια μου» κατέθεσε η 15χρονη που κατήγγειλε βιασμό από 54χρονο

«Έχω πάει με αρκετούς» λέει αποστομωτικά στην κατάθεσή της η 15χρονη κοπέλα

Σεπόλια: «Μου αρέσουν οι άνω των 50 και παίρνω και τα δωράκια μου» κατέθεσε η 15χρονη που κατήγγειλε βιασμό από 54χρονο

Η 15χρονη κοπέλα, η οποία βιάστηκε από 54χρονο άνδρα που συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών κατέθεσε ότι «ότι έχει πάει με αρκετούς».

Στελέχη της συγκεκριμένης υπηρεσίας αναφέρουν ότι το κορίτσι τους είπε… off the record, χωρίς να τα καταθέτει ότι “μου αρέσουν οι άνω των 50, παίρνω και τα δωράκια μου”, χωρίς να αναφέρει αριθμό ανδρών, χαρακτηριστικά ή ονόματα.

Κάπως έτσι εξηγούν οι αστυνομικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση, την προπληρωμένη κάρτα των 400 ευρώ που “της έβαλε στην τσάντα της χωρίς να το καταλάβει”, ο 54χρονος παιδεραστής. Σημειώνουν επίσης, ότι το 15χρονο κορίτσι με αυτήν την κάρτα αγόρασε κινητό τηλέφωνο. Σε επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις για το διαμέρισμα airbnb, που εξελίχθηκε ο βιασμός της, το κορίτσι δεν απάντησε.

Η συγκεκριμένη υπόθεση, παρότι έχει χαρακτηριστικά σαν αυτής του Κολωνού, δεν φαίνεται προς το παρόν να υπάρχει προαγωγός τύπου “Μίχος”.

Η μητέρα της 15χρονης είπε στους αστυνομικούς: “Ήξερα ότι μιλούσε με κάποιον και ότι της έλεγε ότι την αγαπούσε”, αλλά δεν γνώριζε πως αυτή η κατάσταση φαίνεται να είχε επανάληψη.

Ο 54χρονος φέρεται να κάνει δρομολόγια Κυλλήνη, Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά και οι συνάδελφοι του δεν είχαν αντιληφθεί κάτι παράξενο. Ο κατηγορούμενος είναι παντρεμένος με μια κόρη 12 ετών.

Το κινητό του 15χρονου κοριτσιού έχει μεταφερθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών προκειμένου να εξεταστεί αν υπάρχουν και άλλες ύποπτες επαφές με άνδρες, ενώ παρόμοια εξερεύνηση γίνεται στα δύο κινητά τηλέφωνα του 54χρονου, στα οποία υπήρχαν δεκάδες καταγραφές και φωτογραφίες, γυμνών, ανήλικων αγοριών και κοριτσιών.

Ταυτόχρονα εξετάζονται δύο “ύποπτες” επικοινωνίες άγνωστων ανδρών με την 15χρονη, οι οποίοι επιχείρησαν να την πείσουν να βρεθεί με τον δράστη, προσποιούμενοι τους αστυνομικούς της ΓΑΔΑ. Οι αρχές αναζητούν την ταυτότητα και τον ρόλο των δύο ανδρών που παρουσιάστηκαν με ψευδώνυμα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής. “ΑΓΓΕΛΟΣ Χ”.

Με αυτό το όνομα προφίλ, ξεκίνησε να προσεγγίζει τη μαθήτρια ο 54χρονος παιδόφιλος τον περασμένο Νοέμβριο, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Snapchat. Γρήγορα τα μηνύματα του απέκτησαν ερωτικό περιεχόμενο και αφού άσκησε επίμονα πίεση, έπεισε το κορίτσι να βρεθούν το μεσημέρι της 3ης Μαΐου.

Η 15χρονη έφυγε από το σχολείο της, μπήκε στο αυτοκίνητο του 54χρονου και κατέληξε σε ημιυπόγειο διαμέρισμα Airbnb στο Κολωνό, όπου έζησε τον απόλυτο εφιάλτη. Παρά τη θέληση της η ανήλικη βρέθηκε έρμαιο του παιδόφιλου, που άρχισε να ικανοποιεί τις αρρωστημένες του διαθέσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κορίτσι κατάφερε μετά από λίγα λεπτά να αμυνθεί και να δραπετεύσει από το διαμέρισμα και γρήγορα κινήθηκε προς το σχολείο όπου ενημέρωσε τους καθηγητές της. Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι γονείς που κατήγγειλαν το συμβάν στις αρχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.