ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σέρρες: 33χρονη έκρυβε ηρωίνη κάτω από την ηλεκτρική κουζίνα της

Η 33χρονη σκόπευε να τη διαθέσει προς πώληση στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών

Σέρρες: 33χρονη έκρυβε ηρωίνη κάτω από την ηλεκτρική κουζίνα της

Μια 33χρονη εκτός από τα σκεύη και τις συσκευές που διατηρούσε σε άψογη κατάσταση στην κουζίνα του σπιτιού της, έκρυβε και… ηρωίνη την οποία σκόπευε να διαθέσει προς πώληση στους χρήστες στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών!

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που είχαν ενημερωθεί ότι η νεαρή γυναίκα δεν ασχολείτο μόνο με το… μαγείρεμα, έκαναν “φύλλο και φτερό” τους χώρους του σπιτιού της στις Σέρρες το πρωί του Σαββάτου και δεν άργησαν να εντοπίσουν καλά κρυμμένες πίσω από την φάσα στη βάση της ηλεκτρικής κουζίνας επτά συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 38,6 γραμμαρίων. Η 33χρονη συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών που της άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών.

Διακινούσε κάνναβη, χάπια και μεθαδόνη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε μια περιοχή της Χαλκιδικής συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πολυγύρου ένας 47χρονος Έλληνας, το μεσημέρι του Σαββάτου, καθώς στην κατοχή του και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 289 γραμμαρίων, 24 ναρκωτικά χάπια, ένα φιαλίδιο που περιείχε μεδαθόνη βάρους 50 γραμμαρίων και μια σιδερογροθιά, που κατασχέθηκαν όπως και ένα όχημα που χρησιμοποιούσε. Ο 47χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.