ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σέρρες: 73χρονη βρέθηκε νεκρή σε τσιμεντένια στέρνα

Τη νεκρή γυναίκα εντόπισε κάτοικος του χωριού

Σέρρες: 73χρονη βρέθηκε νεκρή σε τσιμεντένια στέρνα

Το άψυχο σώμα μιας 73χρονης γυναίκας βρέθηκε να επιπλέει στο νερό τσιμεντένιας στέρνας στην είσοδο του χωριού Εμμανουήλ Παππάς, Σερρών.

Τη νεκρή γυναίκα εντόπισε κάτοικος του χωριού που ειδοποίησε την αστυνομία ενώ άμεσα στην περιοχή έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα και άνδρες από την Π.Υ. Σερρών και το κλιμάκιο Νέας Ζίχνης καθώς και πλήρωμα του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα ήταν κάτοικος Ψυχικού και σήμερα το απόγευμα πήγε με ταξί στο Εμμανουήλ Παππά.

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, αφού πρώτα άφησε μια τσάντα με φωτογραφίες και τα υποδήματα της βρέθηκε μέσα στη στέρνα και πνίγηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομία αποκλείει την εγκληματική ενέργεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.