ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Σέρρες: 77χρονη έπεσε θύμα τηλεφωνικής απάτης και πέταξε σακούλα με 78 χρυσές λίρες – Ταυτοποιήθηκε 42χρονος Βούλγαρος

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της 29ης Σεπτεμβρίου

Σέρρες: 77χρονη έπεσε θύμα τηλεφωνικής απάτης και πέταξε σακούλα με 78 χρυσές λίρες – Ταυτοποιήθηκε 42χρονος Βούλγαρος

Αστυνομικοί της Ασφάλειας, προχώρησαν στην εξιχνίαση μιας τηλεφωνικής απάτης που έγινε πριν από δυο μήνες σε βάρος μιας 77χρονης κατοίκου των Σερρών, ταυτοποιώντας έναν 42χρονο Βούλγαρο.

Το απόγευμα της 29ης Σεπτεμβρίου, η ανυποψίαστη ηλικιωμένη είχε δεχθεί τηλεφώνημα από ένα μέλος της σπείρας των απατεώνων, που συστήθηκε ως γιατρός και ισχυρίστηκε ότι η κόρη της χρειάζεται χρήματα για να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, καθώς δήθεν είχε τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα.

Μάλιστα, στο τηλέφωνο ακουγόταν μια γυναίκα συνεργός τους που προσποιήθηκε ότι είναι η κόρη της.

Η 77χρονη είπε ότι δεν διέθετε μετρητά, είχε όμως 78 χρυσές λίρες αξίας περίπου 31.000 ευρώ, τις οποίες πέταξε από το μπαλκόνι του σπιτιού της και, όπως προέκυψε από την προανάκριση, τις παρέλαβε ο Βούλγαρος «εισπράκτορας».

Ο 42χρονος δεν εντοπίστηκε και φέρεται να έχει επιστρέψει στην Βουλγαρία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για απάτη υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών και η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες απάτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.