Σέρρες: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε περίφραξη σπιτιού – Νεκρός ένας 30χρονος

Το αμάξι στο οποίο επέβαιναν έφυγε από τον δρόμο

Σέρρες: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε περίφραξη σπιτιού – Νεκρός ένας 30χρονος

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα των Χριστουγέννων όταν ένας 30χρονος σκοτώθηκε και ένας 42χρονος τραυματίστηκε, στο 22ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Σερρών – Προμαχώνα, αφού το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έφυγε από τον δρόμο κι έπεσε πάνω σε περίφραξη σπιτιού.

Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και Τροχαία, ωστόσο, για τον 30χρονο ήταν ήδη αργά. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που του στέρησε τη ζωή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.