Σέρρες: Εξιχνιάστηκε μετά από ένα χρόνο η κλοπή χρηματοκιβωτίου με 62.000 ευρώ

Ενάμισι χρόνο μετά την εισβολή διαρρηκτών στις εγκαταστάσεις του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων στην περιοχή της Ηράκλειας

Σέρρες: Εξιχνιάστηκε μετά από ένα χρόνο η κλοπή χρηματοκιβωτίου με 62.000 ευρώ

Ενάμισι χρόνο μετά την εισβολή διαρρηκτών στις εγκαταστάσεις του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων στην περιοχή της Ηράκλειας Σερρών και την αρπαγή του χρηματοκιβωτίου που περιείχε μεγάλο ποσό, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας βρήκαν την άκρη για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η κλοπή έγινε το βράδυ της 20ης Μαΐου 2021, όταν οι δράστες εξουδετέρωσαν το σύστημα συναγερμού του Τ.Ο.Ε.Β., διέρρηξαν το κτίριο και στη συνέχεια «σήκωσαν» ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε 61.258 ευρώ, ενώ άρπαξαν και 700 ευρώ από ένα συρτάρι του γραφείου. Το κλεμμένο χρηματοκιβώτιο εντοπίστηκε παραβιασμένο την επόμενη ημέρα από τους αστυνομικούς σε αγροτική περιοχή και αποδόθηκε σε υπεύθυνο του οργανισμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίστηκε με επιμονή και είχε ως αποτέλεσμα να ταυτοποιηθεί ως ένας από τους δράστες ένας 38χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών. Η προανάκριση συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των στοιχείων των συνεργών του και για την εξιχνίαση τυχόν συμμετοχής τους και σε άλλες παρόμοιες κλοπές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.