ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σέρρες: Παππούς και η 3χρονη εγγονή του παρασύρθηκαν από χείμαρρο – Αστυνομικός βούτηξε και τους έσωσε

Οι διασωθέντες παρελήφθησαν από οικείους τους και είναι καλά στην υγεία τους

Σέρρες: Παππούς και η 3χρονη εγγονή του παρασύρθηκαν από χείμαρρο – Αστυνομικός βούτηξε και τους έσωσε

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, μετά από άμεση επέμβαση, βοήθησαν ηλικιωμένο άνδρα και την 3χρονη εγγονή του, που είχαν παρασυρθεί από χείμαρρο.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια περιπολίας έξω από την πόλη των Σερρών, οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι ο ηλικιωμένος άνδρας και η 3χρονη εγγονή του, είχαν παρασυρθεί με μοτοποδήλατο από χείμαρρο, με κίνδυνο πνιγμού.

Άμεσα αστυνομικός, βούτηξε στα νερά του χειμάρρου, διασώζοντας πρώτα την ανήλικη και στη συνέχεια τον παππού του κοριτσιού, τους οποίους μετέφερε με ασφάλεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι διασωθέντες παρελήφθησαν από οικείους τους και είναι καλά στην υγεία τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.