ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σέρρες: Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό 86χρονου που χάθηκε σε δάσος

Ο ηλικιωμένος άνδρας είχε εμφανίσει τον τελευταίο καιρό σημάδια άνοιας

Σέρρες: Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό 86χρονου που χάθηκε σε δάσος

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό 86χρονου άνδρα στις Σέρρες, ο οποίος εξαφανίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης (21/9), από το χωριό Καστανοχώρι.

Οι έρευνες σήμερα ενισχύθηκαν με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, δύο drones και πεζοπόρο τμήμα του ΟΦΚΑΘ (Εθελοντές Διασώστες).

Ο 86χρονος αγνοούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε εμφανίσει τον τελευταίο καιρό σημάδια άνοιας.

Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί το τρακτέρ του ηλικιωμένου, το αλυσοπρίονο και κάποια προσωπικά αντικείμενα στο χωράφι του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ηλικιωμένος είχε πάει με το τρακτέρ για να κόψει ξύλα, δεν επέστρεψε και από τότε αγνοείται. Οι γείτονές του ενημέρωσαν σχετικά τις αστυνομικές αρχές και έτσι ξεκίνησε η επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.