ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Σέρρες: Στη φυλακή οι τέσσερις οπαδοί του ΠΑΟΚ για το αιματηρό περιστατικό που άφησε ανάπηρο αστυνομικό

Τον χτύπησαν με ρόπαλο στο κεφάλι

Σέρρες: Στη φυλακή οι τέσσερις οπαδοί του ΠΑΟΚ για το αιματηρό περιστατικό που άφησε ανάπηρο αστυνομικό

Στη φυλακή οδηγήθηκαν οι τέσσερις κατηγορούμενοι για το αιματηρό οπαδικό επεισόδιο που έγινε τον Μάρτιο του 2015 στις Σέρρες και είχε ως αποτέλεσμα να καθηλωθεί σε αναπηρικό καροτσάκι αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

Σύμφωνα με το GRTimes, οι συνολικές ποινές κάθειρξης που επιβλήθηκαν, από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης, σε τέσσερις οπαδούς του ΠΑΟΚ, είναι 8 ετών και 4 μηνών, καθώς κρίθηκαν ένοχοι για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, κατά συρροή και για συμπλοκή.

Το δικαστήριο ομόφωνα αναγνώρισε μόνο το ελαφρυντικό της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς και στη συνέχεια και οι τέσσερις κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στη φυλακή.

Τον χτύπησαν με ρόπαλο στο κεφάλι & έμεινε ανάπηρος

Οι κατηγορούμενοι φέρονται ότι επιτέθηκαν σε δύο οπαδούς του Άρη, ένας εκ των οποίων ήταν αστυνομικός και υπέστη μόνιμη αναπηρία έπειτα από χτυπήματα με ρόπαλο στο κεφάλι.

Ο πρώην αστυνομικός και ο φίλος του, ευρισκόμενοι σε κατάσταση μέθης ύστερα από νυχτερινή διασκέδαση, πέρασαν από σύνδεσμο του ΠΑΟΚ και φώναξαν συνθήματα υπέρ του Άρη.

Στο άκουσμα των συνθημάτων, οι τέσσερις κατηγορούμενοι, οπαδοί του ΠΑΟΚ, που βρίσκονταν μέσα στον σύνδεσμο πετάχτηκαν έξω, τους ακολούθησαν και τους ξυλοκόπησαν άγρια με ξύλινα στειλιάρια, γροθιές και κλωτσιές, αφήνοντάς τους αιμόφυρτους στον δρόμο.

Οι δράστες φέρονται ότι χτύπησαν με ξύλα τον 33χρονο τότε αστυνομικό στο κεφάλι προκαλώντας του σοβαρότατα τραύματα που του προκάλεσαν μόνιμη αναπηρία, ενώ κακώσεις υπέστη και ο φίλος του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε πρώτο βαθμό, οι τέσσερις, άνδρες από 28 έως 32 ετών σήμερα, καταδικάστηκαν από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, με ποινές κάθειρξης 13,5 και 14 ετών ενώ η έφεση τους είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα των ποινών, με όρους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.