ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σφαγή στα Τέμπη: Ελεύθερος με εγγύηση 800.000 ευρώ ακόμα ένας κατηγορούμενος για τη σύμβαση «717»

Ο κατηγορούμενος προέρχεται από τον ΕΡΓΟΣΕ και συγκεκριμένα τη διεύθυνση δημοσίων έργων

Σφαγή στα Τέμπη: Ελεύθερος με εγγύηση 800.000 ευρώ ακόμα ένας κατηγορούμενος για τη σύμβαση «717»

Ένας ακόμη κατηγορούμενος για τη σύμβαση «717» που αφορά τη σφαγή των Τεμπών, αφέθηκε ελεύθερος με εγγυοδοσία ύψους 800.000 ευρώ.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε στην Ελληνίδα ευρωπαία ανακρίτρια Χρ. Σαλάππα που ερευνά την υπόθεση και αμέσως μετά με τη σύμφωνη γνώμη και της εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος με εγγυοδοσία 800.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος προέρχεται από τον ΕΡΓΟΣΕ και συγκεκριμένα τη διεύθυνση δημοσίων έργων.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι σήμερα στην ανακρίτρια έχουν απολογηθεί επτά ακόμη κατηγορούμενοι, οι οποίοι έχουν αφεθεί ελεύθεροι με εγγυοδοσίες που ξεκινούν από 500.000 ευρώ και φτάνουν τις 900.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό οι περισσότεροι εξ αυτών αδυνατούν να καταβάλλουν τα ποσά της εγγυοδοσίας που τους επιβλήθηκαν και ετοιμάζονται να υποβάλλουν αιτήματα είτε για μείωση των εγγυοδοσιών είτε για να απαλειφθούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.