ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Σφαγή στη Γλυφάδα – Γαμπρός καπετάνιου: «Ο πεθερός μου ήταν άνθρωπος της θυσίας – Θυσιαζόταν για όλους»

«Η κηδεία θα γίνει είτε την Πέμπτη είτε την Παρασκευή σε κλειστό οικογενειακό κύκλο»

Σφαγή στη Γλυφάδα – Γαμπρός καπετάνιου: «Ο πεθερός μου ήταν άνθρωπος της θυσίας – Θυσιαζόταν για όλους»

Ένας από τους γαμπρούς του πρώην καπετάνιου Ηλία Κουκουλάρη που δολοφονήθηκε από τον 76χρονο Αιγύπτιο μέσα στη ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας Καρνέση στη Γλυφάδα, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του τόνισε πως «ο πεθερός μου ήταν άνθρωπος της θυσίας. Θυσιαζόταν για όλους».

Η οικογένεια του πρώην καπετάνιου είναι συγκλονισμένη από την τραγωδία που χτύπησε το σπίτι τους και μιλούν με λόγια αγάπης για τον Ηλία Κουκουλάρη που έπεσε νεκρός μέσα στην ναυτιλιακή στη Γλυφάδα και κάνουν λόγο για έναν οικογενειάρχη που λάτρεψε την θάλασσα.

Ο γαμπρός του καπετάνιου Ηλία Κουκουλάρη είπε για τον θάνατο που έπεσε νεκρός μέσα στην ναυτιλιακή στη Γλυφάδα πως: «Ο πεθερός μου ήταν ένας άνθρωπος της θυσίας όπως καταλάβατε και από την πράξη του. Αυτό ήταν ένα βίωμα σε όλη του τη ζωή».

«Θυσιαζόταν για όλους πρώτα απ’όλα για τα παιδιά του και για όλους εμάς. Ήταν στήριγμα για όλους μας και κατόπιν για όλους όσους του το ζητούσαν. Τώρα εμείς θα βράσουμε στο πικρό ζουμί της απουσίας του» σημείωσε.

Σε ιστοσελίδα μίλησε και ο άλλος γαμπρός του πρώην καπετάνιου λέγοντας πως: «Ήταν πάρα πολύ καλός άνθρωπος και θυσιάστηκε. Αγαπούσε πολύ την οικογένεια του και την θάλασσα. Εγώ του χρωστάω πολλά όπως και τα παιδιά του. Η κηδεία θα γίνει είτε την Πέμπτη είτε την Παρασκευή σε κλειστό οικογενειακό κύκλο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το πρωί στο σπίτι του καπετάνιου στο Γαλάτσι καταφτάνουν φίλοι και συγγενείς για να συμπαρασταθούν στην σύζυγο και στις τρεις κόρες του για τον τόσο άδικο χαμό του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.