ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Σφακιά: Αγνοούνται δύο άτομα που βγήκαν στη θάλασσα με κανό και παρασύρθηκαν από τους ανέμους

Αυτή την ώρα γίνεται μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού για τον εντοπισμό τους

Σφακιά: Αγνοούνται δύο άτομα που βγήκαν στη θάλασσα με κανό και παρασύρθηκαν από τους ανέμους

Την άμεση κινητοποίηση των λιμενικών υπηρεσιών Σφακίων, προκάλεσε η ενημέρωση πως δυο άτομα που βγήκαν στη θάλασσα, αγνοούνται, καθώς η ξαφνική ενίσχυση των βοριάδων τους παρέσυρε στα ανοιχτά με το κανό τους.

Αυτή την ώρα γίνεται μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού για τον εντοπισμό τους.

Οι δύο Ρεθυμνιώτες ξεκίνησαν από τη Χώρα Σφακίων με κανό σήμερα το πρωί κινούμενοι στα νότια παραλία, ωστόσο ξαφνική ενίσχυση βοριάδων τους παρέσυρε στα ανοιχτά.

Παρά το γεγονός ότι οι άνεμοι αυτή την ώρα έχουν εξασθενήσει, δεν έχει καταστεί δυνατός ο εντοπισμός τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι έρευνες συνεχίζονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.