ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σφοδρό τροχαίο στην Καρδίτσα με τρεις τραυματίες – Εγκλωβίστηκε ο οδηγός φορτηγού (βίντεο)

Χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του ενός οδηγού

Σφοδρό τροχαίο στην Καρδίτσα με τρεις τραυματίες – Εγκλωβίστηκε ο οδηγός φορτηγού (βίντεο)

Σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Τρικάλων, στη διασταύρωση μπροστά στη Σχολή Αστυφυλάκων.

Συγκεκριμένα συγκρούστηκαν δύο φορτηγάκια με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών αντρών. Μάλιστα χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του ενός οδηγού.

Σύμωνα με πληροφορίες οι φωτεινοί σηματοδότες ήταν παλλόμενοι της ώρα του τροχαίου. Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκαν τα δυο άτομα που επέβαιναν στο λευκό φορτηγάκ, ηλικίας 54 και 33 ετών και άμεσα διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ , ενώ το άλλο όχημα που έφερε και ανεβατόρι ανατράπηκε με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ο οδηγός.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής και με τη χρήση λοστών και τροχών κατάφεραν να απεγκλωβίσουν με προσοχή τον 55χρονο τραυματία ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Δείτε βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.