ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σήφης Βαλυράκης: Ορίστηκε η ημερομηνία κατάθεσης των δύο ψαράδων που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία

Κλήθηκαν να καταθέσουν οι δύο ένοχοι που είναι σε βάρος τους η κατηγορία της ανθρωποκτονίας

Σήφης Βαλυράκης: Ορίστηκε η ημερομηνία κατάθεσης των δύο ψαράδων που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία

Την Τρίτη 24 Μαΐου οι δυο ψαράδες θα βρεθούν στον ανακριτή της Χαλκίδας για να δώσουν τις δικες τους εξηγήσεις – Τη δικογραφία έλαβε χθες η οικογένεια του Βαλυράκη.

Τους δυο αλιείς που εμπλέκονται στην υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη, καλεί την ερχόμενη Τρίτη 24 Μαΐου, για κατάθεση ο ανακριτής Χαλκίδας.

Οι δυο άνδρες, που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία σε βάρος του Σηφη Βαλυράκη την 24η Ιανουαρίου 2021, έχουν λάβει κλήση και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα μεταβούν στον ανακριτή της Χαλκίδας για να δώσουν τις δικες τους εξηγήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα, η οικογένεια του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, πήρε χθες τη δικογραφία και παρακολουθεί τις εξελίξεις δηλώνοντας εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.