Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Σήμερα η δίκη του καρδιοχειρουργού Δημήτρη Λυμπεριάδη που κατηγορείται για φακελάκι – Έπαιρνε κι από άλλους χρήματα

Πέρα από την γυναίκα που τον κατήγγειλε, ο διευθυντής της καρδιοχειρουργικής κλινικής του Ιπποκράτειου τα είχε πάρει κι από αλλού

Σήμερα η δίκη του καρδιοχειρουργού Δημήτρη Λυμπεριάδη που κατηγορείται για φακελάκι – Έπαιρνε κι από άλλους χρήματα

Σήμερα (12/09) θα διεξαχθεί η δίκη του διευθυντή της καρδιοχειρουργικής κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, Δημήτρη Λυμπεριάδη, που κατηγορείται για φακελάκι.

Από το Αυτόφωρο αναμένεται να δικαστεί ο καρδιοχειρουργός, Δημήτρης Λυμπεριάδης, για το πλημμέλημα της δωροληψίας μετά το φακελάκι που πήρε από σύζυγο ασθενή του στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο γιατρός φέρεται να ζητούσε χρήματα, προκειμένου να προσέχει τους ασθενείς που είχαν χειρουργηθεί και τους επέβλεπε ο ίδιος.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, τα χρήματα που περιείχαν τα φακελάκια, έφταναν μέχρι και τα 5.000 ευρώ.

Πάντως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο εν λόγω γιατρός πήρε χρήματα από ασθενή του.

Μετά τη σύλληψή του, τουλάχιστον δύο με τρία άτομα επικοινώνησαν με την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. και ανέφεραν πως και αυτοί έχουν… παρόμοιες δυσάρεστες εμπειρίες.

Υπενθυμίζεται ότι ο διευθυντής της καρδιοχειρουργικής κλινικής του Ιπποκράτειου είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοιο αδίκημα.

Σημειώνεται πως ο κ.Λυμπεριάδης είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή, με τη δίκη αυτή να εκκρεμεί σε δεύτερο βαθμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.