ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σκιάθος: 25χρονη κατήγγειλε απόπειρα βιασμού – O 40χρονος ισχυρίστηκε πως είχε πιει κάτι παραπάνω

Τι αναφέρει στην καταγγελία της η 25χρονη

Σκιάθος: 25χρονη κατήγγειλε απόπειρα βιασμού – O 40χρονος ισχυρίστηκε πως είχε πιει κάτι παραπάνω

Απόπειρα βιασμού κατήγγειλε μια 25χρονη Ελληνίδα στις αστυνομικές αρχές της Σκιάθου.

Η 25χρονη κατάγγειλε ότι το Σάββατο το βράδυ, όταν αποσύρθηκε στο δωμάτιό της, το οποίο της έχει παραχωρήσει ο ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης στο οποίο εργάζεται στο νησί, εισέβαλε σε αυτό ένας συνάδελφός της, αλλοδαπός περίπου 40 χρόνων, την έριξε στο κρεβάτι και αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Τι αναφέρει στην καταγγελία της η 25χρονη

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 25χρονη δεν έχασε την ψυχραιμία της, απώθησε τον 40χρονο και τράπηκε σε φυγή. Πήγε κατευθείαν στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού, όπου κατήγγειλε την απόπειρα βιασμού.

Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν αμέσως μετά την υποβολή μήνυσης από την παθούσα και συνέλαβαν τον υπήκοο Μπαγκλαντές, που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού. Το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες του e-thessalia, έλαβε χώρα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 23 Ιουλίου και αφού η 25χρονη είχε αποσυρθεί από την εργασία της σε ταβέρνα της Σκιάθου, στο δωμάτιό της, για να ξεκουραστεί.

Το δωμάτιο έχει παραχωρήσει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ενώ το ίδιο έχει γίνει και με τον 40χρονο αλλοδαπό, που επίσης εργάζεται στην ίδια ταβέρνα. Φαίνεται πως ο δράστης ακολούθησε την 25χρονη στο δωμάτιό της, εισέβαλε σε αυτό, την έπιασε από τα χέρια, την ακινητοποίησε και την έριξε στο κρεβάτι, προφανώς για να συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί της.

O 40χρονος ισχυρίστηκε πως είχε πιει κάτι παραπάνω

Η κοπέλα αντέδρασε, δεν έχασε την ψυχραιμία της, τον απώθησε, άνοιξε την πόρτα και αποχώρησε τρέχοντας από το δωμάτιο, φωνάζοντας «βοήθεια». Ο 40χρονος φέρεται να υποστηρίζει ότι είχε πιει «κάτι παραπάνω», αλλά δεν είχε σκοπό να βιάσει την 25χρονη, ωστόσο, δεν αρνείται την πράξη του. Μάλιστα φέρεται να ζήτησε «συγγνώμη» από την κοπέλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οδηγήθηκε στην εισαγγελέα υπηρεσίας Πρωτοδικών Βόλου και στον ανακριτή, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία, για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες, καθώς η δίωξη που του ασκήθηκε, είναι σε βαθμό κακουργήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.