ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σκιάθος: 65χρονος αθλητής υπέστη ανακοπή στη διάρκεια του ημιμαραθωνίου

Ο άτυχος Άγγλος φορούσε βηματοδότη και φαίνεται ότι αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα με την καρδιά του

Σκιάθος: 65χρονος αθλητής υπέστη ανακοπή στη διάρκεια του ημιμαραθωνίου

Ένας 65χρονος αθλητής που συμμετείχε στον ορεινό ημιμαραθώνιο Skiathos Trail Run, που διεξάγεται σήμερα στην Σκιάθο, υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Να σημειωθεί πως κατέρρευσε την ώρα που συμμετείχε στη διαδρομή των δέκα χιλιομέτρων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άνδρα 65 ετών, βρετανικής καταγωγής. Ο 65χρονος αθλητής αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και έπεσε νεκρός στον κυκλικό κόμβο του αεροδρομίου Σκιάθου.

Άμεση ήταν η επέμβαση των σωστικών συνεργείων, και των γιατρών της διοργάνωσης, όμως δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο άτυχος Άγγλος φορούσε βηματοδότη και φαίνεται ότι αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα με την καρδιά του, η οποία τον πρόδωσε, την ώρα του αθλήματος που αγαπούσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.