ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Σκιάθος: Συνελήφθησαν δύο Αλβανοί – Εντοπίστηκαν πανάκριβα Rolex, χασισόδεντρα & κάνναβη σε σπίτι

Το ζευγάρι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου

Σκιάθος: Συνελήφθησαν δύο Αλβανοί – Εντοπίστηκαν πανάκριβα Rolex, χασισόδεντρα & κάνναβη σε σπίτι

Οι αστυνομικοί του τμήματος Σκιάθου, ερευνούν το ενδεχόμενο ένας 36χρονος Αλβανός και μια 50χρονη ομοεθνής του, να εμπλέκονται και σε διαρρήξεις στο νησί ή και σε άλλες περιοχές.

Να σημειωθεί πώς οι αρχές τους φόρεσαν χειροπέδες για υποθέσεις ναρκωτικών μετά από έρευνα στην κοινή του κατοικία.

Κι αυτό γιατί, εκτός από τα ναρκωτικά, βρήκαν δυο ρολόγια μάρκας Rolex και Seizmont την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Στο σπίτι κατασχέθηκαν, ακόμη, συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 759,2 γραμμαρίων, ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή «σοκολάτας» βάρους 52 γραμμαρίων, δυο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 17 εκατοστών, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 2.000 ευρώ.

Το ζευγάρι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου που τους άσκησε δίωξη για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.