ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σκύλος βρέθηκε απαγχονισμένος στην Κρήτη – Σε εξέλιξη οι έρευνες των αρχών

Έξω από το χωριό Σταυροχώρι στην Ιεράπετρα

Σκύλος βρέθηκε απαγχονισμένος στην Κρήτη – Σε εξέλιξη οι έρευνες των αρχών

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν προχθές οι κάτοικοι ενός χωριού στην Ιεράπετρα καθώς είδαν κρεμασμένο έναν σκύλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή έξω από το χωριό Σταυροχώρι στην Ιεράπετρα. Οι κάτοικοι ειδοποίησαν τις αρχές που πήγαν και περισυνέλλεξαν το άψυχο σώμα του άτυχου ζώου ενώ οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του ή των δραστών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, η εθελοντική ομάδα της Ιεράπετρας «Animals voice» προχώρησαν σε σχετική ανάρτηση ζητώντας από όσους γνωρίζουν κάτι να απευθυνθούν στις αρχές τονίζοντας ότι «η σιωπή είναι συνενοχή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.