ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σοκ: «Πώς να βιάσεις στη ζούγκλα» και «Πώς να εξαφανίσεις ένα πτώμα» – Αυτές ήταν οι αναζητήσεις του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού!

Αρνείται τα πάντα ο φερόμενος ως δολοφόνος της 27χρονης Αναστάζια

Σοκ: «Πώς να βιάσεις στη ζούγκλα» και «Πώς να εξαφανίσεις ένα πτώμα» – Αυτές ήταν οι αναζητήσεις του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού!

Φρίκη προκαλούν τα νέα στοιχεία αναφορικά με τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, καθώς την ώρα που ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός επιμένει να αρνείται όλες τις κατηγορίες, τα στοιχεία και τα ψηφιακά πειστήρια που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές, είναι αρκετά για να αποδειχθεί η ενοχή του.

Ο δράστης του εγκλήματος που έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο, όχι μόνο είχε την ψυχραιμία να καλύψει τα ίχνη του, αλλά έκανε και αναζήτηση στο διαδίκτυο προκειμένου να βρει αποτελεσματικούς τρόπους για να κρύψει το πτώμα της αδικοχαμένης κοπέλας.

Οι αρχές έκαναν «φύλλο και φτερό» το κινητό τηλέφωνο του 32χρονου και μετά από την ανάκτηση δεδομένων (σ.σ. ο ίδιος είχε φροντίσει να διαγράψει τα ίχνη του) διαπίστωσαν ότι αναζητούσε τρόπους για να εξαφανίσει το πτώμα. Μάλιστα o 32χρονος παρακολούθησε και βίντεο στο Youtube με τίτλο: «πώς να εξαφανίσεις ένα πτώμα».

Όπως φαίνεται, ο Μπαγκλαντεσιανός είδε το βίντεο και ακολούθησε τις οδηγίες που πρότειναν το πτώμα να μπει σε σακούλες και να τυλιχθεί καλά προκειμένου να γίνει γρήγορα η αποσύνθεση και να μην εντοπιστούν στοιχεία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 32χρονος λίγες μέρες προτού βιάσει και σκοτώσει την 27χρονη  έκανε αναζητήσεις στο διαδίκτυο για βίντεο με «βιασμούς γυναικών» και «βιασμούς στη ζούγκλα».

Αρνείται τα πάντα ο 32χρονος 

Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές βρέθηκε ενώπιον της ανακρίτρια στην Κω για να απολογηθεί και αρνήθηκε τις κατηγορίες για αρπαγή, βιασμό και ανθρωποκτονία.

Μετά την απολογία του, η ανακρίτρια διέταξε την προσωρινή του κράτηση. Μιλώντας στην ΕΡΤ, η δικηγόρος του 32χρονου, Αθηνά Φουντωτού, σημείωσε ότι ο εντολέας της δεν παραδέχθηκε καμία από τις κατηγορίες που τον βαρύνουν, παρά τις επανειλημμένες ερωτήσεις της ανακρίτριας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η Αστυνομία έχει «δέσει» με στοιχεία που έχει στη διάθεσή της την υπόθεση, αφού έγινε έρευνα στα στίγματα που έδωσαν τα κινητά τηλέφωνα, τόσο του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, όσο και του 27χρονου θύματος.

Στην έρευνα αξιοποιήθηκαν τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας, δύο παρακείμενων σπιτιών. Η οικογένεια του θύματος, δια του δικηγόρου της, ετοιμάζεται να προχωρήσει σε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας σε βάρος του 32χρονου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα η οικογένεια της άτυχης κοπέλας, διά του δικηγόρου της, ετοιμάζεται να προχωρήσει σε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας εις βάρος του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού, για το έγκλημα που φέρεται να έχει διαπράξει εις βάρος της Αναστάζια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.