Σοκ στα Χανιά: Γερμανός τουρίστας εντοπίστηκε απαγχονισμένος σε φαράγγι

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αυτοκτονία

Σοκ στα Χανιά: Γερμανός τουρίστας εντοπίστηκε απαγχονισμένος σε φαράγγι

Απαγχονισμένος εντοπίστηκε ένας Γερμανός τουρίστας ηλικίας περίπου 50 ετών, σε απόκρημνη περιοχή στο φαράγγι του Λισσού, στη Σούγια Χανίων.

Άμεσα έσπευσαν στην περιοχή 5 πυροσβέστες από την Διοίκηση Πυροσβεστικών Δυνάμεων Χανίων προκειμένου να προσεγγίσουν τον άτυχο Γερμανό, να τον κατεβάσουν από το σημείο του απαγχονισμού και να τον παραδώσουν στις Αρχές για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

Δυστυχώς, κανείς δεν γνωρίζει τα αίτια που οδήγησαν τον 50χρονο σε αυτή τη μοιραία πράξη.

Η σορός του πρόκειται να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής ώστε να αποσαφηνιστούν τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο τον 50χρονο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι η επιχείρηση μεταφοράς της σορού αναμένεται να διαρκέσει περίπου 2-2,5 ώρες καθώς βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσβατη περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.