ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Σοκαρισμένος δηλώνει ο Μάνος Δασκαλάκης: Έμαθε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου σχεδίαζε τον ξυλοδαρμό του από μπράβους

«Δεν είχα αντιληφθεί ότι η Ρούλα εμπλέκεται στον θάνατο της Τζωρτζίνας»

Σοκαρισμένος δηλώνει ο Μάνος Δασκαλάκης: Έμαθε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου σχεδίαζε τον ξυλοδαρμό του από μπράβους

Ο Μάνος Δασκαλάκης δηλώνει σοκαρισμένος καθώς ενημερώθηκε ότι η σύζυγός του, Ρούλα Πισπιρίγκου, είχε σχεδιάσει τον ξυλοδαρμό του από μπράβους.

Όπως φέρεται ότι δήλωσε στον Βασίλη Λαμπρόπουλο, δεν την είχε ικανή για μια τέτοια ενέργεια και του έχει προκαλέσει μεγαλύτερη έκπληξη, καθώς αποτελεί δείγμα μιας άλλης πλευράς της συζύγου του που τώρα ανακαλύπτεται.

«Δεν είχα αντιληφθεί ότι (η Ρούλα Πισπιρίγκου) εμπλέκεται στον θάνατο της Τζωρτζίνας. Δεν είχα σχετικές εικόνες», δηλώνει ο Μάνος Δασκαλάκης και προσθέτει ότι θρηνεί και ότι θέλει να καταλάβει τι συνέβη και πώς ο ίδιος παραπλανήθηκε.

Μάλιστα, ο ίδιος πληροφορήθηκε ότι η 33χρονη επικοινωνεί με άτομα του περιβάλλοντός του και η συζήτηση αναλώνεται σε ερωτήσεις της για το «πού είναι ο Μάνος», «αν θα πάει ο Μάνος» κι όχι για τα τρία παιδιά τους.

Για το tablet, που η Ρούλα Πισπιρίγκου έβαλε στο φέρετρο της Τζωρτζίνας, ο Μάνος Δασκαλάκης ανέφερε ότι η 9χρονη το είχε συνέχεια στο πλευρό της και εκτιμά ότι δεν έγιναν ύποπτες αναζητήσεις. Ωστόσο, εκ των υστέρων του προκάλεσε υποψίες και πρότεινε να εξεταστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά στην κεταμίνη, η 33χρονη έκανε συνεχώς αναζητήσεις και αγορές προϊόντων και φαρμακευτικών από το διαδίκτυο. Ο Μάνος Δασκαλάκης έκανε μεταφορές για λογαριασμό φαρμακευτικής εταιρείας και εταιρείας με κτηνιατρικά προϊόντα. Ωστόσο θεωρεί απίθανο να προμηθεύτηκε η σύζυγός του την κεταμίνη μέσω μεταφοράς που έκανε ο ίδιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.