ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σοκαριστικές εικόνες από το θανατηφόρο τροχαίο στη Φωκίδα – Απανθρακώθηκε γυναίκα

Μαρτυρικό θάνατο βρήκε η άτυχη 67χρονη

Σοκαριστικές εικόνες από το θανατηφόρο τροχαίο στη Φωκίδα – Απανθρακώθηκε γυναίκα

Σοκαριστικές εικόνες έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας από το τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα (20/08) στο 52ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Λιβαδειάς – Άμφισσας, στον Χρισσό του νομού Φωκίδας. Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά και εκδηλώθηκε φωτιά.

Συγκεκριμένα, ΙΧ αυτοκίνητο με οδηγό μία 67χρονη Ελληνίδα συγκρούσθηκε μετωπικά με λεωφορείο που μετέφερε Κινέζους τουρίστες από τους Δελφούς, υπό αδιευκρίνιστες –μέχρι στιγμής– συνθήκες. Το όχημα της 67χρονης ανετράπη και «έπιασε» φωτιά, με την άτυχη γυναίκα να εγκλωβίζεται και να βρίσκει μαρτυρικό θάνατο. Μάλιστα, μπροστά πήγαινε άλλο ΙΧ στο οποίο επέβαινε η κόρη της 67χρονης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr.

Επίσης, από το λεωφορείο που –όπως φαίνεται στη φωτογραφία– πήγε τέρμα δεξιά προσπαθώντας να αποφύγει τη σύγκρουση, πέντε από τους 34 επιβάτες του φέρεται να τραυματίσθηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Νοσοκομείο Άμφισσας για πρώτες βοήθειες και εξετάσεις. Στο σημείο μετέβησαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, συνολικά 14 άτομα με 5 οχήματα, ενώ, έλαβε κλήση και η 7η ΕΜΑΚ που δε χρειάσθηκε τελικά να επέμβει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Τμήμα Τροχαίας Άμφισσας διενεργεί προανάκριση για το θλιβερό δυστύχημα. Οι Αρχές έχουν κλείσει την κυκλοφορία στο σημείο, η οποία διεξάγεται προσωρινά από εναλλακτική οδό μέσω του χωριού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.