ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σοκαριστική μαρτυρία επιζώντα από τη τραγωδία στα Τέμπη: «Μου ήρθαν αίματα από άλλον – Έσπασα τα πλευρά μου»

«Πήγαμε να ανοίξουμε την πόρτα αλλά δεν άνοιγε»

Σοκαριστική μαρτυρία επιζώντα από τη τραγωδία στα Τέμπη: «Μου ήρθαν αίματα από άλλον – Έσπασα τα πλευρά μου»

Ο Λάζαρος Παπαζήσης περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε στο δεύτερο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας Intercity.

«Το τρένο ήρθε 11.07 και μπήκαμε μέσα. Πήγα να πάρω έναν καφέ αλλά είχε κόσμο κα γύρισα σπίτι. Βρήκα στον διάδρομο έναν ελεγκτή στον διάδρομο και του είπα να κόψω εισιτήριο γιατί δεν πρόλαβα νωρίτερα. Μου είπε να πάω ίσως να βρω θέση και θα έρθει. Πήγα, έκατσα, και τότε έγινε ένα μπαμ δυνατό και χτύπησα το κεφάλι. Άρχισα να βλέπω διπλά, μου ήρθαν αίματα από άλλον. Είπα να σπάσουμε τα παράθυρα», ανέφερε αρχικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πήγαμε να ανοίξουμε την πόρτα αλλά δεν άνοιγε. Πήρε τον πυροσβεστήρα ένα παιδί και έσπασε το τζάμι και πηδήξαμε τότε. Εγώ έσπασα τα πλευρά μου και αρχίσαμε να φεύγουμε από ένα σημείο προς τα χωράφια. Εκεί βρήκα δύο κορίτσια, την Ανυσία και την αρραβωνιαστικιά του Βάιου, που έτρεμαν και έχαναν πολύ αίμα. Τα σκέπασα με μπουφάν. Εγώ έκανα μία μετάδοση στο ίντερνετ τότε», συμπλήρωσε ο κ. Παπαζήσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.