ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σοκαριστική μαρτυρία για την σφαγή των Τεμπών: «Μεταφέραμε με 20 φορτηγά 300 κυβικά χώμα σε ιδιωτικό χώρο»

Μπορεί να περιέχει υπολείμματα σορών ή ουσίες που σχετίζονται με την φονική έκρηξη

Σοκαριστική μαρτυρία για την σφαγή των Τεμπών: «Μεταφέραμε με 20 φορτηγά 300 κυβικά χώμα σε ιδιωτικό χώρο»

Ένα χρόνο μετά την σφαγή των Τεμπών οι αποκαλύψεις για το τι μετέφερε πιθανότατα η εμπορική αμαξοστοιχία και για το μπάζωμα του χώρου συνεχίζουν να σοκάρουν.

«Μεταφέραμε 20 φορτηγά με 300 κυβικά χώμα από το σημείο του δυστυχήματος σε ένα δικό μας χωράφι, αφού η πυροσβεστική είπε πως δεν τα χρειαζόταν».

Η κατάθεση αυτή ενός χειριστή εκσκαφέα και υπεύθυνου για τα χωματουργικά έργα στο σημείο της πολύνεκρης τραγωδίας έχει προκαλέσει αναστάτωση και οδυνηρή έκπληξη σε συγγενείς των θυμάτων και προβληματισμό στους πραγματογνώμονες που ασχολούνται με τα αίτια του δραματικού συμβάντος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται ότι σημαντικό τμήμα από τον χώρο του δυστυχήματος που μπορεί να περιέχει υπολείμματα σορών ή ουσίες που σχετίζονται με την φονική έκρηξη έχει μεταφερθεί σε ιδιωτικό χώρο από τις κρατικές Αρχές!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.