Έπρεπε να βομβαρδιστεί το Ιράν για να στείλουμε πλοία και αεροσκάφη στην μαρτυρική Κύπρο!

Σούδα: Ποινή κάθειρξης δύο ετών και χρηματικό πρόστιμο στον Γεωργιανό που προσήχθη για κατασκοπεία

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως είναι οδηγός νταλίκας

Σούδα: Ποινή κάθειρξης δύο ετών και χρηματικό πρόστιμο στον Γεωργιανό που προσήχθη για κατασκοπεία

Ποινή κάθειρξης δύο ετών χωρίς αναστολή επιβλήθηκε στον Γεωργιανό που έβγαζε φωτογραφίες στη Σούδα.

Δικάστηκε από το αυτόφωρο μονομελές πλημμελειοδικείο για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και επέβαλε ποινή φυλάκισης 2 ετών και χρηματική ποινή 5 χιλιάδων ευρώ χωρίς αναστολή.

Κατά την απολογία του με τη βοήθεια μεταφράστριας ισχυρίστηκε ότι είναι οδηγός νταλίκας.

Παράλληλα, από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία διενεργείται έρευνα προκειμένου να διακριβωθεί εάν πράγματι ο συλληφθείς λειτουργούσε ως κατάσκοπος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.