Κάθε μέρα και χειρότερα...

Σουδανός κυκλοφορούσε έξω από τη ΓΑΔΑ και απειλούσε κρατώντας χειροβομβίδες

Είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα

Σουδανός κυκλοφορούσε έξω από τη ΓΑΔΑ και απειλούσε κρατώντας χειροβομβίδες

Δύο αμυντικές χειροβομβίδες τσέχικης προέλευσης και πλήρως λειτουργικές κατείχε ο 48χρονος Σουδανός πρόσγυγας που συνελήφθη έξω από τη ΓΑΔΑ, όπου απειλούσε ότι θα τις πυροδοτούσε.

Οι αστυνομικοί απέκλεισαν αμέσως την κυκλοφορία και κατάφεραν να συλλάβουν τον άνδρα, αποσπώντας του την προσοχή. Στη συνέχεια, πυροτεχνουργοί προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη στο σακίδιό του.

Ο Σουδανός όπως διαπιστώθηκε ήταν σεσημασμένος για ναρκωτικά. Πάνω του, μάλιστα, είχε και πρόσφατο αποφυλακιστήριο.

Ο άνδρας ζητούσε τηλέφωνο για να μιλήσει. Οι αστυνομικοί τράβηξαν την προσοχή του και τον ακινητοποιήσαν και τον συνέλλαβαν. Πάντως οι Αρχές απέκλεισαν κατηγορηματικά οποιοδήποτε ενδεχόμενο απέλασης του Σουδανού.

Λόγω του περιστατικού είχε διακοπεί η κυκλοφορία στην Αλεξάνδρας από την Πανόρμου στο ρεύμα προς την Πατησίων και στη Δημητσάνας από το ύψος της Αλεξάνδρας. Γύρω στις 18:30 η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.