ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σοβαρό τροχαίο στη Λαμία: Αυτοκίνητο εμβόλισε τζιπ και έγινε «καπνός» (βίντεο-φωτο)

Οδηγός από τρίτο όχημα που έτυχε να κατεβαίνει την Αθηνών, είδε τη σύγκρουση αλλά και το ότι το υπαίτιο όχημα αποχώρησε από το σημείο

Σοβαρό τροχαίο στη Λαμία: Αυτοκίνητο εμβόλισε τζιπ και έγινε «καπνός» (βίντεο-φωτο)

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην διασταύρωση Κύπρου και Αθηνών, το βράδυ της Κυριακής (12/2) λίγο μετά τις 21:30, στην Λαμία.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του lamiareport.gr, ένα τζιπ ανέβαινε κανονικά την Αθηνών, όταν από την οδό Κύπρου με κατεύθυνση προς την Έκθεση ένα μπλε αυτοκίνητο μάρκας Avensis το εμβόλισε, με αποτέλεσμα το πρώτο όχημα να βρεθεί αναποδογυρισμένο.

Στη διασταύρωση δε λειτουργούσαν τα φανάρια, ωστόσο η οδός Αθηνών έχει την προτεραιότητα καθώς τα STOP βρίσκονται στην οδό Κύπρου.

Εξαφανίστηκε ο οδηγός του δεύτερου οχήματος

Το ευτύχημα είναι ότι ο οδηγός του τζιπ δεν τραυματίστηκε ούτε από το χτύπημα ούτε από το τουμπάρισμα, από την άλλη όμως ο οδηγός του δεύτερου οχήματος φρόντισε να εξαφανιστεί.

Οδηγός από τρίτο όχημα που έτυχε να κατεβαίνει την Αθηνών, είδε τη σύγκρουση αλλά και το ότι το υπαίτιο όχημα αποχώρησε από το σημείο, το ακολούθησε και έδωσε τα στοιχεία στους αστυνομικούς.

Στο σημείο βρέθηκαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ χωρίς να χρειαστεί να επέμβουν. Βρέθηκαν επίσης πληρώματα της Τροχαίας Λαμίας που ανέλαβαν τόσο την καταγραφή όσο και να βρουν το υπαίτιο οδηγό.

Δείτε εικόνες και βίντεο από το τροχαίο στη Λαμία:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.