
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (08/10) σε περιοχή της Εύβοιας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα.
Σύμφωνα με το evima.gr, δύο ΙΧ αυτοκίνητα που κινούνταν στον δρόμο προς το παζάρι του Αυλωναρίου στη Λαμπούσα, όταν συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Όπως μπορούμε να δούμε στις παρακάτω φωτογραφίες, τα αυτοκίνητα από τη σύγκρουση, μετατράπηκαν σε παλιοσίδερα. Αποτέλεσμα ήταν να εγκλωβιστούν τρία άτομα.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες, οι εθελοντές του συλλόγου «Τίτθη», εθελοντές της ομάδας διάσωσης Εύβοιας Sar 312 ενώ ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από Κύμη και Αλιβέρι πραγματοποιούν τις διακομιδές τους στο νοσοκομείο.
Ισχυρή είναι και η παρουσία της αστυνομίας, η οποία διερευνά τα ακριβή αίτια του τροχαίου και ρυθμίζει την κυκλοφορία, καθώς ο δρόμος παραμένει προσωρινά κλειστός.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.