Στις υποκλοπές έρχεται το μεγάλο «μπαμ»...

Σοβαρό τροχαίο στην Ιόνια Οδό στο ύψος της Άρτας: Τροχόσπιτο εξετράπη της πορείας του – Τέσσερις τραυματίες

Για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων, στο σημείο επιχείρησαν επτά πυροσβέστες με τρία οχήματα

Σοβαρό τροχαίο στην Ιόνια Οδό στο ύψος της Άρτας: Τροχόσπιτο εξετράπη της πορείας του – Τέσσερις τραυματίες

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε την Παρασκευή (15/05) στην Ιόνια Οδό, κοντά στον Αμμότοπο Άρτας, όταν τροχόσπιτο εξετράπη της πορείας του υπό συνθήκες που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.

Από το συμβάν εγκλωβίστηκαν και τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα – δύο ενήλικοι και δύο ανήλικοι- προκαλώντας άμεση κινητοποίηση των Αρχών.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής με επτά πυροσβέστες και τρία οχήματα, οι οποίοι προχώρησαν στον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων.

Στη συνέχεια, οι τραυματίες παραλήφθηκαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά τους σε νοσοκομείο, ενώ τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.