
Τρία μέλη της ίδιας οικογένειας -ένα ζευγάρι και το μόλις 9 μηνών παιδί τους- τραυματίστηκαν σε τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (13/10) στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σοβαρότερη κρίνεται η κατάσταση της μητέρας.
Το ατύχημα έγινε περίπου στις 18:00, στον δρόμο από τη Νέα Μαγνησία προς τη Νεοχωρούδα, στην αγροτική περιοχή Αμμότοπος, όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Για τον απεγκλωβισμό του άνδρα χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής, η οποία έσπευσε στο σημείο με έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα.
Το ζευγάρι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», ενώ το βρέφος διακομίστηκε στο «Ιπποκράτειο».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.