ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Σοβαρό τροχαίο στο Ρέθυμνο: Μηχανή εξετράπη της πορείας της – Ακρωτηριάστηκε 17χρονος

Άνδρες της Τροχαίας ερευνούν το ενδεχόμενο εμπλοκής ΙΧ στο τροχαίο, το οποίο πιθανόν να τους έκλεισε το δρόμο

Σοβαρό τροχαίο στο Ρέθυμνο: Μηχανή εξετράπη της πορείας της – Ακρωτηριάστηκε 17χρονος

Το βράδυ της Παρασκευής, 15 Απριλίου, σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο Ρέθυμνο, στον Αδελιανό Κάμπο και πιο συγκεκριμένα στο δρόμο από Πλατανιά προς Εσταυρωμένο.

Στο τροχαίο, που σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, μηχανή εξετράπη της πορείας της με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 49χρονου άνδρα και ενός 17χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν εκτροπή μοτοσυκλέτας, η οποία πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και κατέληξε στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του 17χρονου.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να παραλαμβάνουν τους τραυματίες για να τους μεταφέρουν στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Την ίδια ώρα άνδρες της Τροχαίας ερευνούν το ενδεχόμενο εμπλοκής ΙΧ στο τροχαίο, το οποίο πιθανόν να τους έκλεισε το δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος Ρεθυμνιώτης που ακρωτηριάστηκε είναι πολυτραυματίας. Φέρει κακώσεις σε όλο του το σώμα, κεφάλι, πνεύμονες, θώρακα, λεκάνη και πόδια.

Η κατάσταση του θεωρείται κρίσιμη και κατά την διάρκεια της νύχτας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 47χρονος είναι επίσης πολυτραυματίας αλλά το ευτύχημα είναι ότι δεν φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Στη διάρκεια της νύχτας εισήχθη στη ΜΕΘ για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.