ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σπάρτη: Συνελήφθη 31χρονος με υπολείμματα κάνναβης και κοκαΐνης – Είχε προλάβει να… ξεπουλήσει

Οι ελάχιστες ποσότητες που είχαν απομείνει ήταν αρκετές, για να βρεθεί ο 31χρονος με χειροπέδες

Σπάρτη: Συνελήφθη 31χρονος με υπολείμματα κάνναβης και κοκαΐνης – Είχε προλάβει να… ξεπουλήσει

Δεν έφτασαν εγκαίρως οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Σπάρτης στο σπίτι ενός 31χρονου Έλληνα για τον οποίο είχαν ενημερωθεί ότι διακινεί κοκαΐνη και κάνναβη, καθώς είχε προλάβει να… ξεπουλήσει το παράνομο εμπόρευμά του και του είχαν απομείνει ελάχιστες ποσότητες, αν και τα πειστήρια ήταν αρκετά!

Βέβαια, ο 31χρονος βρέθηκε με χειροπέδες, καθώς κατά την έρευνα που έγινε στην κατοικία του σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης, βρέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους οκτώ γραμμαρίων, υπολείμματα κοκαΐνης, δυο ζυγαριές ακριβείας, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ και 430 ευρώ προερχόμενα από την πώληση της πραμάτειας του. Ο 31χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης που του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Είχαν μικροποσότητα κοκαΐνης, αλλά πολύ χρήμα

Μόλις είχαν τελειώσει την… περαντζάδα τους από τα νυχτερινά μαγαζιά του Δήμου Χερσονήσου ένας 20χρονος Έλληνας και ένας 19χρονος Αλβανός και πήγαιναν να μοιράσουν τα παράνομα κέρδη τους, όταν τους σταμάτησαν για έλεγχο αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. Ηρακλείου, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάνω τους βρέθηκαν μόνο τρία γραμμάρια κοκαΐνης, αλλά κατασχέθηκαν και 2.300 ευρώ, την προέλευση των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν κι έτσι συνελήφθησαν και προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου που διενήργησε προανάκριση και στη συνέχεια παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.