Σπάρτη: Χειροπέδες σε τρεις νεαρούς που θα διακινούσαν πάνω από δυόμισι κιλά κάνναβης

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για προμήθεια, μεταφορά, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών

Σπάρτη: Χειροπέδες σε τρεις νεαρούς που θα διακινούσαν πάνω από δυόμισι κιλά κάνναβης

Τρεις νεαροί Έλληνες, που προέκυψε ότι δραστηριοποιούνταν στην διακίνηση κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σπάρτης, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας, της Τροχαίας και της Ο.Π.Κ.Ε. στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης στην πόλη της Λακωνίας.

Η αξιοποίηση των στοιχείων που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, τους οδήγησαν σε έρευνες στα σπίτια και τις αγροικίες των δραστών ηλικίας 33, 31 και 24 χρόνων, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλαδιά, φύλλα και “φούντες” δενδρυλλίων κάνναβης συνολικού βάρους δυο κιλών και 542,2 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 126,85 γραμμαρίων, ένα χασισόδεντρο ύψους δέκα εκατοστών, δυο ζυγαριές ακριβείας και ένας τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για προμήθεια, μεταφορά, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης. Μετά την άσκηση της δίωξης, κρατούνται ώσπου να απολογηθούν στον ανακριτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.